2015. április 24., péntek

SZILIKONOS MÁGNESES GYŰRŰ AZONNALI POSTA! - Jelenlegi ára: 1 250 Ft


Ma egy :
SZILIKONOS LÁBUJJ GYŰRŰT
  kínálok eladásra
Jellemzői:
 
Egy pár mágneses szilikon gyűrű, mely segít a fogyásban és alakformálásban!
 
Az ázsiai akupresszúra és mágnesterápia ötvözéséből jött létre ez a nagylábujjon viselhető gyűrű, mely 1100 gauss erősségű mágnest tartalmaz darabonként. A mágnesek folyamatosan fejtik ki hatásukat kétféle módon, miközben a mágnesesség folyamatosan áramlik, a különleges elhelyezése által pedig masszírozza azokat az akupresszúrás pontokat, melyek hatnak a metabolizmusra. A mágnes és akupresszúrás kezelések növelik a vér oxigén szállítását, növelik vitalitását, segítik a fogyást és a test egészséges zsír-izom egyensúlyának kialakulását. A viseléskor befelé lévő mágnes nyomja a 4-es akupresszúrás pontot, mely az agyalapi mirigy stimulálására szolgál. Az agyalapi mirigy többek között szabályozza a növekedési hormonokat, a pajzsmirigyet, a hormonális és egyéb típusú elhízást és az inzulin szabályozást.
Az akupresszúra - azaz amikor nyomáspontok stimulálásával hatunk egy-egy szerv vagy életfolyamat működésére - japánban mindennapos és természetes módja a gyógyításnak. Ezt a módszert használták fel a fogyókúrás gyűrű kifejlesztésénél. Most Ön ezt a kezelést megkaphatja anélkül, hogy el kellene hagynia az otthonát!
Az akupresszúrás masszírozás a mágnesekkel karöltve serkentik a véráramlást és az oxigénszállítást, növelik a szervezet vitalitását, így egyensúlyba hozzák a test egészséges zsír-izom arányát, azaz segítenek a fogyásban.
A mágneses erő elegendő folyadékfogyasztás mellett serkenti a vérkeringést, a nyirokkeringést, felgyorsítja az anyagcserét, csökkenti a zsírlerakódást a test különböző területein. A szervezet így gyorsabban és nagyobb hatékonysággal dolgozza fel a bevitt táplálékokat. Ennek hatására a zsírsavak nem rakódnak le, hanem távoznak a szervezetből.
Ez a lehető legkényelmesebb, legegyszerűbb és legmodernebb módja a fogyásnak, hiszen nem kell megenni, meginni, nem kell koplalnia hozzá és minden egészségkárosodás nélkül akár éveken át használható.
Működési elve:
A mágneses gyűrűk folyamatosan fejtik ki hatásukat kétféle-képpen. Miközben a viselésével folyamatosan áramlik testünkben a mágnesesség, különleges elhelyezkedése által a gyűrű folyamatosan masszírozza és ingerli azokat az akupresszúrás pontokat, amelyek hatnak a metabolizmusra, a metabolizmus az a sebesség, amellyel sejtjeink elégetik a kalóriákat, vagyis fontos, hogy ez minél gyorsabb legyen. A mágnesgyűrűk a nagylábujjakra helyezve a 4-es pontot nyomják, ami az agyalapi mirigy stimulálására szolgál. Ez azért fontos, mert az agyalapi mirigy, a hipofízis szabályozza a növekedési hormonokat, a pajzsmirigyet, a hormonális és az egyéb típusú elhízásokat, stb. Ez a folyamat pedig a fogyáson kívül az egész szervezet működésére jótékony hatást gyakorol.
Használata:
A gyűrűket a nagylábujjakra kell erősíteni, úgy, hogy a mágnes a lábujjak alsó felén, míg a szíj felső része a köröm alatt helyezkedjen el! Viselése nincs időkorláthoz kötve, így akár egész nap lehet hordani még sportolás közben is! A megfelelő hatás elérése érdekében azonban naponta legalább 8 órán keresztül érdemes hordani. Használata rendkívül kényelmes és diszkrét, hiszen az egyébként is átlátszó szilikon gyűrűket a nagylábujjakon kell viselni, így teljesen észrevétlen még szandálban is.
Termékjellemzők:
Anyaga: puha, antiallergén szilikon
Gyűrű átmérője: 2, 5 cm
Mérete: 0, 9 x 0, 2 cm
Színe: áttetsző
  Csökkenti a zsírt a testen
  Nem károsíthatja a bőrt
  Növeli az anyagcserét - ezáltal segítve a fogyást
  Masszázs a lábnak
  A zsírsavak átöblítik a testet
  A gyűrűk puhák és kényelmes viseletűek, és szinte láthatatlan
  Mágneses erő: 1100 gauss
  Anyaga: szilikon.
Egy pár mágneses szilikon gyűrű mely segíthet a fogyásban, alakformálásban! A japánok fejlesztették ki a gyűrűt, mely akupresszúra és mágnes terápia ötvözéséből jött létre és 2 darab 1100 gauss erősségű mágnest tartalmaz páronként. A mágnes és akupresszúrás kezelések növelik a vér oxigén szállítását, növelik vitalitását, segítik a fogyást és a test egészséges zsír, izom egyensúlyának kialakulását. Most Ön ezt a két kezelést megkaphatja egyben, anélkül, hogy el kellene hagyni otthonát! A mágnesek használata jobb közérzetet és egészségi állapotot eredményez. Alkalmazásuk eredményeként növekszik a test energiaszintje, csökken a fáradékonyság, hatékonyabbá válnak a gyógyulási folyamatok, valamint kisebb lesz az ízületi gyulladások miatt fellépő fájdalom. Hogyan hat a mágnes? A mágneses terápia pozitív hatásának az egyik alapja az, hogy hatékonyabbá teszi a vér oxigénszállító működését. A mágneses eszközök, pl.: a tartásjavító is, teljesen átmágnesezik a vastartalmú hemoglobint a vérben, miáltal az több oxigént lesz képes a tüdőből a szövetekhez szállítani, és több széndioxidot tud eltávolítani a testből. Az eredmény az energiaszint megnövekedése és a fáradékonyság csökkenése. Maguk a szövetek is egészségesebbé válnak, begyorsul a gyógyulás folyamat. A hagyományos gyógyszerekkel ellentétben a mágnesek használata során semmilyen mellékhatástól nem kell tartani!
A csomag tartalma:
     2db Mágneses lábújj gyűrű, karcsúsításra, fogyásra DOBOZBAN CSOMAGOLVA!
Postázási feltételek:   A megnyert termék postával terhelt végösszegét az automata-, gratuláló levélben megadott számlaszámra kérném utalni 3 munkanapon belül. Az aukcióban minden esetben fel van tüntetve a termék pontos postaköltsége-ami az esetleges külföldi és a belföldi ajánlott postázási díjat is tartalmazza. Utánvéttel nem postázok - személyes átadást nem tudom megoldani és csak e-mailen tudunk kapcsolatot tartani. Postázás az árának és a postai díj számlámra érkezése után kb. 1-2 munkanapon belül.
Kérem csak komoly szándékkal licitáljon, mert amennyiben a megadott határidőn belül nincs a számlámon az összeg, úgy negatív értékelés mellett a terméket visszateszem a piactérre további értékesítésre!  
Amennyiben a termékre érvényes licitet tesz, akkor a Vatera szabályzata és a PTK 211. § szerint is köteles az aukció tárgyát átvenni az eladótól!



Jelenlegi ára: 1 250 Ft

Az aukció vége: 2015-05-14 12:56
. SZILIKONOS MÁGNESES GYŰRŰ AZONNALI POSTA! - Jelenlegi ára: 1 250 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése