2014. november 26., szerda

4 x Rill extra erős super Glue pillanatragasztó 4 - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Rill extra erős super Glue pillanatragasztó A manapság forgalomban lévő pillanatragasztók ára 500 ft-tól kezdve akár a 800 ft ot is elérhetik, viszont ezért az árért mindössze egy 4 vagy 5 grammos kiszerelést kapunk, amit valljunk be nem valami sok. A Rill márkájú termékünknek előnye hogy sosem szárad be , kezelése egyszerű (csak le kell csavarni és már ragaszthatsz is vele), maga a flakon anyaga illetve azon belül is a felülete nem engedi a ragasztónak, hogy beszáradjon így akár 3 évig is eláll a fiókban várva arra hogy szüksége legyen a termékre.
Nem kell tovább szenvednie, le az összeszáradt tubusokkal!
A mi általunk kínált ragasztó alkalmas akár 3-4 évig is elállni, töltőtömege 20 gr ami az átlagos mennyiség 4 szerese. Felhasználási felületek az alábbiak: , fém , üveg, porcelán, műanyag, műbőr, bőr, textil.
x 4
A szett tartalmaz: 4 db extra erős 20 gr-os pillanatragasztó
A Super Glue az egész világon ismert kötési szilárdságáról, sokféle felhasználhatóságáról, és könnyű alkalmazhatóságáról. Ha egy lyukat kell beragasztani, vagy egy repedést kell kijavítani, amire a szakember, az ezermester, vagy a vállalkozó először gondol, az a pillanatragasztó.
A  pillanatragasztó erősen és gyorsan köt. Ezt jó néhány ember megtapasztalhatta, amikor véletlenül összeragadtak az ujjai, vagy a parányi balsafa, illetve műanyag darabkája a  modellnek, amelyet éppen épített, tökéletesen hozzáragadt
a bőréhez!
              De aggodalomra semmi ok, még annak ellenére se, hogy a Super Glue hihetetlenül erős, mert van egy gyengéje, és ez az aceton. Az aceton, mint körömlakklemosó szinte minden háztartásban megtalálható. Tegyen egy kis mennyiséget egy vattacsomóra, vagy fülpiszkálóra. Kenje be vele a ragasztót, és az fel fog oldódni, megszűnik a tapadása anélkül, hogy károsítaná a bőrfelületet.



Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2014-12-16 17:19
. 4 x Rill extra erős super Glue pillanatragasztó 4 - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése