2014. október 24., péntek

Xbox 360 Slim 135W tápegység 49256 - Jelenlegi ára: 10 780 Ft

Az Xbox 360 tápegysége a konzol energiaellátásáért felelős. A tápegységen található egy külső visszajelző lámpa, amely mindig tájékoztat minket arról, hogy a tápegység milyen állapotban van éppen. A következő egységes színkódok nyújtanak egyértelmű felvilágosítást:
Nem világít: Nincs áram ? tápegység nem kap áramot a hálózatról.
Zölden világít: Power On ? a tápegység csatlakoztatva van és kap áramot a hálózatról, a konzol be van kapcsolva.
Narancssárgán világít: Stand By mód ? áramellátás be van dugva és kap áramot a hálózatról, de a konzol még nincs bekapcsolva.
Pirosan világít: Tápegység hiba ? a tápegység csatlakoztatva van, kap áramot a hálózatról, de egy probléma megakadályozza, hogy energiát adjon.
Hiba okai a következők lehetnek:
Túlmelegedés: ezt gyakran a szellőzés hiánya okozza. Ellenőrizd, hogy van e megfelelő szabad hely a tápegységet körül, hogy a levegő hőmérséklete a szobában hűvös, illetve a tápegység nyílások szabadok és nem tömődtek el a portól és a törmelékektől. Azt is ellenőrizd, hogy a ventilátorok még működik megfelelően működnek.
Helytelen feszültség: ezt okozhatja, ha a tápegységet csatlakoztatva van egy olyan aljzathoz, amely nem biztosítja a megfelelő feszültséget a tápegység megfelelő működéshez.
Túl sok áramfelvétel: ez azt jelenti, hogy a konzol túl sok energiát vesz fel az elektromos hálózatról. A nem módosított konzolokon leggyakrabban egy rövidzárlat található például az USB port csatlakozó felületénél.
Ez termék 135W teljesítményű, csak a Slim típushoz megfelelő, kérjük, vegye ezt a tényt figyelembe a vásárlásnál!
Az Xbox 360 konzollal kapcsolatos problémák megoldásához néha elegendő ellenőrizni, hogy a tápegység mindegyik csatlakozója jól be van-e dugva. Próbálkozz az alábbi lépésekkel, az itt megadott sorrendben:
Kapcsoljd ki a konzolt
Húzd ki a tápkábelt a konzol hátlapjából
Húzd ki a tápegységet az elektromos csatlakozóaljzatból, azután húzd ki a rövid kábelt a tápegységből
Csatlakoztasd újra a tápkábelt a konzolhoz, azután dugd vissza az elektromos csatlakozóaljzatba, majd a tápegységbe.
Győződj meg róla, hogy a tápegység mindhárom csatlakozása jól be van dugva
Kapcsold be a konzolt, és ellenőrizd a tápegység jelzőfényét
Ellenőrizd a tápegység jelzőfényét:
Folyamatos zöld vagy folyamatos narancssárga jelzőfény: a tápegység működik.
Villogó narancssárga, folyamatos piros vagy nem világít: lehet, hogy a tápegységet ki kell cserélni.
Próbálkozz az alábbi megoldási javaslatokkal:
Próbáld meg csatlakoztatni a konzol tápegységét egy másik elektromos csatlakozóaljzathoz. Ne használj túlfeszültségvédőt.
Ha a tápegység jelzőfénye folyamatos piros vagy villogó narancssárga, akkor húzd ki a tápegységet és hagyd hűlni 30 percen át. Azután dugd vissza a tápegységet az elektromos csatlakozóaljzatba.
Amennyiben a tápegység jelzőfénye továbbra is villogó narancssárga, folyamatos piros vagy nem világít, akkor a tápegységet ki kell cserélni!


Jelenlegi ára: 10 780 Ft

Az aukció vége: 2014-11-12 23:42
. Xbox 360 Slim 135W tápegység 49256 - Jelenlegi ára: 10 780 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése